Loading...
Εταιρία 2018-03-21T23:46:19+00:00

Μήπως έχετε ανάγκη από ολοκληρωμένες λύσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εταιρικό Προφίλ

Η Εταιρεία μας PVMAINT δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, για την υλοποίηση και συντήρηση ενεργειακών έργων και επενδύσεων, που αξιοποιούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες (Α.Π.Ε.).
Στελεχώνεται από εξειδικευμένους μηχανικούς με πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία στην μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση-τεχνική υποστήριξη Ενεργειακών και Ηλεκτρομηχανολογικών έργων σε επίπεδο Βιομηχανίας και αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για εξειδικευμένες και αξιόπιστες εφαρμογές οπως:

 • Φωτοβολταϊκά Συστήματα
 • Αυτόνομα Υβριδικά Συστήματα
 • Ηλιοθερμικά Συστήματα
 • Μικρές Ανεμογεννήτριες
 • Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας
 • Ενεργειακές Αναβαθμίσεις Κτηρίων
 • Ηλεκτρομηχανολογικά έργα

Η PVMAINT, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της και  αναλαμβάνει συνοπτικά τον σχεδιασμό, τη μελέτη, τις απαιτούμενες διαδικασίες αδειοδότησης, τη διαχείριση, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη (συντήρηση) κάθε ενεργειακού και ηλεκτρομηχανολογικού  έργου.

Τα στελέχη της PVMAINT έχοντας κατασκευαστική εμπειρία σε πάνω από 35 MW  Φ/Β συστημάτων  (με περισσότερα από 400 εγκατεστημένα Φ/Β συστήματα πανελλαδικά), σήμερα έχοντας την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, συντηρούν και παρέχουν τεχνική υποστήριξη καθημερινά σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος άνω των 23 MW και συνεχίζουν την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική αγορά.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της PVMAINT αποτελεί το προσωπικό της, το οποίο διαθέτει την κατάλληλη εξειδίκευση, τεχνογνωσία καθώς και πολυετή εμπειρία σε μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση ενεργειακών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων. Αποτελείται από διπλωματούχους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, καλύπτοντας όλα τα γνωστικά αντικείμενα και τις απαιτήσεις των έργων που αναλαμβάνει.

Οι Αξίες μας

Οι παρακάτω Αξίες μας καθοδηγούν σε ότι κάνουμε:

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η PVMAINT  είναι πιστοποιημένη

 • για την εφαρμογή Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προτύπου ISO 9001:2008
 • για την εφαρμογή του  Συστήματος  Διαχείρισης  για το Περιβάλλον κατά ISO 14001:2004 και
 • για την εφαρμογή  του Συστήματος  Διαχείρισης Υγιεινής & Ασφάλειας στην Εργασία σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο OHSAS 18001

Τα πιστοποιημένα συστήματα  που εφαρμόζει η PVMAINT είναι πλήρως εναρμονισμένα στο περιβάλλον που δραστηριοποιείται. Τα πεδία εφαρμογής των πιστοποίησεων  αφορούν: μελέτη, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη ενεργειακών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων καθώς και την εμπορία του σχετικού εξοπλισμού .

Η Διασφάλιση της Ποιότητας, η Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων και η προστασία του περιβάλλοντος   αποτελούν προτεραιότητα  σε κάθε έργο που αναλαμβάνει η PVMAINT .

Η δέσμευση του management της εταιρείας για ποιότητα σε όλες τις δραστηριότητες και σε όλο το φάσμα των παρερχομένων υπηρεσιών, αποτελεί μαζί με την πελατοκεντρική φιλοσοφία της και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, τους πιο σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας και της σημαντικής ανάπτυξης των εργασιών της.

Εργα

Η PVMAINT, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, αναλαμβάνει με λίγα λόγια  τον σχεδιασμό, τη μελέτη, τις απαιτούμενες διαδικασίες αδειοδότησης, τις διαδικασίες χρηματοδότησης, τη διαχείριση, την εγκατάσταση , την συντήρηση και  την τεχνική υποστήριξη κάθε ενεργειακού έργου.

Δείτε όλα τα έργα μας

Οι συνεργάτες μας

Η PVMAINT, προσφέροντας αξιόπιστες και  ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αναζητά και επιλέγει τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς.

Ζητάμε τα υψηλότερα standards στον εξοπλισμό που επιλέγουμε ώστε να εξασφαλίσουμε άριστη απόδοση για τους πελάτες μας.

Τα κριτήρια μας για την επιλογή των προμηθευτών μας είναι:

 • Ποιότητα και τεχνολογία αιχμής
 • Αξιοπιστία και ασφάλεια
 • Πιστοποίηση συστημάτων
 • Βέλτιστη σχέση Ποιότητας –Τιμής
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα ονόματα προμηθευτών που έχουμε επιλέξει για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν :

Δίκτυο συνεργατών

Με στόχο την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της,  αλλά και την πανελλαδική δαστηριοποίηση της, η PVMAINT έχει αναπτύξει και διευρύνει συνεχώς το δίκτυο συνεργατών της.

Η συνεργασία μεταξύ PVMAINT και συνεργάτη λειτουργεί, μέσω των συνεργειών που αναπτύσσονται συνεχώς,  προς αμοιβαίο όφελος και των δύο μερών.

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο δίκτυο των  συνεργατών της PVMAINT, επικοινωνήστε μαζί μας, αποστέλλοντας μας ένα σύντομο βιογραφικό σας, μια σύντομη περιγραφή της δραστηριότητας και των στόχων της επιχείρησής σας.

Τεχνική υποδομή

H PVMAINT με το εκπαιδευμένο προσωπικό της, τους έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες της  και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών,αναλαμβάνει την αξιόπιστη και άρτια τεχνική και επιστημονική υποστήριξη των συστημάτων που προμηθεύει.

Για την παροχή υψηλού επιπέδου επιστημονικής και τεχνολογικής υποστήριξης η PVMAINT διαθέτει τα πλέον κατάλληλα και αξιόπιστα όργανα και συσκευές, σύμφωνα με διεθνή & εθνικά πρότυπα.

Η PVMAINT  είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, εφαρμόζοντας πρωτόκολλα εγκατάστασης, συντήρησης, λειτουργίας και απόδοσης, πιστοποιώντας έτσι την ορθή λειτουργία των ενεργειακών συστημάτων .

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Αν επιθυμείτε να εργαστείτε σην PVMAINT , στείλτε e-mail με το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@pvmaint.gr ή στο Fax: 210 4810045.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας. Παρόλα αυτά, αν επιθυμείτε μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας ώστε να το κρατήσουμε στη βάση δεδομένων μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Mπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας

Στοιχεία και Διεύθυνση Πελάτη:

Όνομα *
Επίθετο *
EMAIL *
Τηλέφωνο

Νομός

Οδός, ΤΚ / Πόλη

Διεύθυνση τοποθεσίας εγκατάστασης (σε περίπτωση που είναι διαφορετική):

Νομός

Οδός, ΤΚ / Πόλη

Το έργο αφορά : Ανανεώσημες Πηγες ΕνέργειαςΕνεργειακή Αναβάθμιση ΚτηρίωνΗλεκτρομηχανολογική ΕγκατάστασηΣυντήρηση Εργου
Επενδυτής / Ιδιοκτήτης Έργου: ΙδιώτηςΕπιχείρησηΔημόσιος ΦορέαςΝΠΔΔΑλλο

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε?